Service MTC

Header4
Header3

Onze serviceafdeling: het hart van MTC

U hecht waarde aan een betrouwbare partij, met name na de aanschaf van uw mobiele torenkraan. Wij weten als geen ander dat een goed georganiseerde serviceafdeling een belangrijk argument is bij de afweging van uw aankoop. U wilt altijd en zonder gedoe van uw kraan gebruik maken. Daarom stellen we bij MTC de betrouwbare inzet van uw kraan centraal. Direct bij het allereerste contact gaan we op zoek naar een passende oplossing. Meestal kan dit eenvoudig middels telefonisch contact.

Mocht het toch wenselijk en nodig zijn, dan komen onze servicemonteurs graag naar u toe. Dat noemen we bij MTC ‘flexible service’. Dit geldt tevens voor de kwaliteit en voorraad van onderdelen en toebehoren. Vanuit ons magazijn in Veghel voldoen we per direct aan uw vraag.

Iedere mobiele  torenkraan in Nederland dient jaarlijks te worden gekeurd. MTC is een gecertificeerd BMWT bedrijf en voert deze keuringen graag voor u uit. Daarnaast dient
de kraan iedere 2 jaar gekeurd te worden door een onafhankelijke gecertificeerde (TCVT) keuringsinstantie. Vandaar dat wij u voortijdig waarschuwen voor een aankomend keuringsmoment. We kunnen u bovendien begeleiden bij deze onafhankelijke keuring.

Onze ervaren servicemonteurs kunnen dan direct de tekortkomingen verhelpen zodat u weer snel verder kunt. Flexibel als we zijn, kunnen we de keuringen op uw locatie of in onze eigen werkplaats uitvoeren.

Preventief onderhoud

Met een passend onderhoudscontract kunnen we de stilstand van uw kraan tot een minimum beperken. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat u op de bouwplaats niet voor verrassingen komt te staan. Ook de revisie van uw kranen, op basis van regie of een vastprijs, kunt u bij MTC laten uitvoeren.